Lady Gaga megint húsba öltözött

Az énekesnő szerint ki kell állnunk magunkért, különben nemsokára éppen annyi jogunk lesz, mint a húsnak a csontjainkon.

Lady Gaga a múlt hétvégén Tokióban ismét hallatott magáról: a tőle jól megszokott módon extravagáns színpadképpel és szereléssel várta rajongóit. A japán színpad ennek megfelelően úgy festett, mint egy húsfeldolgozó, aminek maga az énekesnő is szerves része volt az erre az alkalomra készíttetett húsruhájával.

Gaga szerint egy ilyen öltözék semmiképp sem tiszteletlenség a vegetáriánusokkal vagy a vegánokkal szemben. „A ruhámat többféleképpen is lehet értelmezni: én úgy hiszem arra hívja fel a figyelmet, hogy síkra kell szállnunk a jogainkért, különben nemsokára annyi jogunk sem lesz, mint egy darab húsnak” – tette hozzá.


A jogainkról szól… – Forrás: Twitter

Nem a tokiói volt az első alkalom, hogy az énekesnő nyers húsba öltözve borzolta a kedélyeket. Hasonló ruhában borzolta a kedélyeket ugyanis a 2010-es MTV díjátadón. Ám ellentétben a két évvel ezelőtti hússzereléssel, amin pontosan látszott, hogy valódi húsból van, mostani ruhája valamivel visszafogottabb volt.