A külseje miatt nem talál párt

Nagy-Britannia egyik legerősebb nője sosem gondolta volna, hogy egyszer az izmai miatt nem kell majd senkinek.

Rene Campbell először 2008-ban fogott súlyzókat: addigra már túl volt egy nehéz váláson, egyedül maradt két fiával és úgy gondolta, szüksége van valamire, ami leköti a szabad kapacitásait. A 35 éves nő saját bevallása szerint mindig rajongott az izmokért, így amikor teste a sok edzés hatására elkezdett átalakulni, egy percig sem bánta.


Csontsovány volt – hústorony lett, mégsem bánja – Forrás: The Daily Mail

Az addig sovány és törékeny nő alig négy év alatt megháromszorozta a súlyát – nem mellesleg a kalóriabevitelét – és ma már ő Nagy-Britannia első számú női testépítője. Mint mondja, az alkatának számos előnye van, de vannak árnyoldalai is. Többek között például az, hogy a férfiak kevésbé találják vonzónak most, hogy csupa izom. „Nem tagadom, borzalmasan nehéz így párt találni, a férfiak többségét ugyanis taszítja az izmos nők látványa. Akiket meg nem, azok az életmódommal nem bírnak megbirkózni.”

René évek óta szigorú diétát tart, szinte kizárólag csirkehúst és édes krumplit hajlandó enni, emellett rendszeres vendég az edzőteremben. Legutolsó udvarlója például ezt elégelte meg: nem bírta elviselni, hogy az asszonynál az edzés van az első helyen.