Hegykői óvónőt alakított át Nánási csapata

Nánási Pál és csapata a héten a huszonnyolc éves Viktóriát alakította át. Az eredmény csodás lett: a szépülni vágyó óvónőből sikerült kihozni a bombanőt!
Kapcsolódó cikkek

Sziasztok! Nagy vágyam teljesülne, ha egy profi csapat kezei alatt képek készülnének rólam. Nagyon sokszor hallottam eddigi életem során, hogy szép az arcom, így kíváncsi lennék arra is, ki lehet-e hozni ebből valami komolyabbat is...” – írta Viki a bemutatkozó levelében, Nánási Pál pedig úgy döntött, valóra váltja a huszonnyolc éves lány álmát.

A hegykői óvónő jelenleg a szinglik táborát erősíti, de ettől cseppet sincs rossz kedve, sőt: életvidáman, hatalmas lelkesedéssel látott neki a megújulásnak. Viki tavaly nyáron kezdett komoly fogyókúrába és edzésbe, idén pedig már a külső megújulásra is nagyon vágyott. Szofrán Zsolt mesterfodrász egy trendi, csinos, könnyen kezelhető frizurát alakított ki az óvónőnek, majd egy melegebb árnyalatra színezte a haját. “Egyszerű, de nagyszerű lett a hajam. A hajszínem megváltozott, és a választékom is máshová került, ezek az apróságok pedig nagyon sokat változtattak rajtam! A környezetem szerint is teljesen átalakultam” – lelkendezett Viki, aki a sminkjével is nagyon elégedett volt.

A cikk folytatásáért ide kattintsanak!