Meggazdagodott a 3 éve őrizgetett gyorskajából

Egy nebraskai nő az eBayen közel 2 millió forintért árverezett el egy 3 éves csibefalatot.

8100 dollár. Ennyit kapott Rebekah Speight azért a McDonald’s-féle csibefalatért, aminek árverése hétfőn ért véget az eBayen. A nem mindennapi kincsnek egyébként nemcsak a kora rendkívüli, hanem a formája is: ha jobban megnézzük pontosan úgy néz ki, mint az egykori amerikai elnök, George Washington profilból.

A csibefalat kizárólag ennek köszönheti, hogy azon a bizonyos keddi napon, 3 évvel ezelőtt, a nebraskai asszony nem a kukába ejtette, hanem hazavitte. Rebekah ugyanis meg szerette volna mutatni a férjének is, akivel még aznap este elhatározták, hogy ha úgy hozza a sors, elárverezik a különös kincset.


Kétmilliót érő hasonlóság – Forrás: The Telegraph

A megfelelő alkalomra egész eddig kellett várniuk: idén ugyanis az otthonukban működő családsegítő központ katolikus tábort szervez, amihez legalább 15 ezer dollár támogatásra van szükségük. A házaspár elérkezettnek látta az időt, hogy pénzt csináljanak az ősöreg csibefalatból.

Az eBay először eltávolította az árverést, a lejárt szavatosságú étel miatt, majd a jótékonysági célra való tekintettel újra engedélyezte azt. A hétfőn zárult árverés végén a gyorskaja 8100 dollárért, átszámolva közel 2 millió forintért cserélt gazdát. Az új tulajdonos kilétét Rebekah nem akarta elárulni.