Zsírégető sportok tavaszra

Tuti zsírégető mozgásformákat szedtünk egy csokorba, amelyeket a jó idő beköszöntével különösen ajánlunk!
Kapcsolódó cikkek

Aerobik

Aerobikozni lehet közösségben is, de magányosan egy edzővideó segítségével egyaránt. Az intenzív mozgásnak köszönhetően ez az egyik leghatékonyabb zsírégető tréning. Ráadásul nem csupán egy-egy kiemelt részt, hanem az egész testet megdolgoztatjuk. Ha nem akarod kiadásokba verni magad a fogyókúrád miatt, s elég elszánt vagy, egyedül, otthon is könnyedén végezheted a gyakorlatokat. A lényeg a rendszeresség.

Görkorcsolya

A görkorizás tipikus tavaszi sport, nyáron túl meleg van hozzá, amúgy pedig hideg. Lehet társaságban és egyedül is űzni. Erősíti a hasizmokat, formálja a lábakat és a feneket egyaránt. Hasonló elven mozgatja át a testet, mint a futás, csak a kerekek segítségével könnyedebbnek érezzük ezt a mozgásformát. Lehetőség szerint viseljünk védőfelszerelést!

Úszás

Sokan járnak úszni télen is, mi mégis inkább azt ajánljuk, hogy jó időben válasszák ezt a sportot, hiszen ha nincs időnk rendesen megszárítani a hajunkat, könnyedén megfázhatunk. A víz által kifejtett ellenállás miatt az egyik legintenzívebb testmozgás az úszás. Az aerobikhoz hasonlóan az egész testet formálja, s rendkívüli zsírégető hatása van. Ezeken felül kíméli az ízületeket, így azok is nyugodt szívvel beugorhatnak a medencébe, akiket más terhelő sportoktól eltiltottak.

Címkék: mozgástippek