Divatfotózáson jártak a Nyári lányok!

Az X-Faktor kiesett versenyzői, a Nyári testvérek megmutatták alakjukat egy kacér divatanyagban.

Ezek a lányok divatba jöttek! – mondhatnánk. Mint a nyár, megizzasztanak, perzselnek és másodpercek alatt erős szívdobogást okoznak, az arra érzékenyeknél. Az RTL KLUB tehetségkutató műsorában, az X- Faktorban már láthattuk csinos külsejüket és hallhattuk roppant képzett, erőteljes énekhangjukat. Most viszont egy magazin kedvéért bújtak trendi ruhákba és pózoltak bájosan a fotósnak, Gotthard Ádámnak. A népszerűség gyorsan jött a Summer Sisters formáció tagjainak, de minden felkérésnek igyekeznek eleget tenni és megfelelően prezentálni önmagukat.

Még az X-Faktorban figyeltem föl erre a két, nagyon tehetséges fiatal és szép lányra, akik teljesen elvarázsolták a közönséget. A műsort folyamatosan nyomon követve, az az ötletem támadt, hogy egy fotósorozattal kéne megörökíteni a lányok kezdetleges szárnypróbálgatását. Természetesen egy divatanyagról van szó, hiszen a lányokat nagyon érdekli ez a téma, de azért az énekesi karrierhez is hozzájárulhatnak ezek a képek. Gondoljunk csak bele, Amerikában hány olyan nagy sztár van, akik már saját divatmárkát, kozmetikumokat vagy éppen parfümöt dobtak piacra. Éppen ezért remélem, hogy így hozzájárulhatok a lányok sikereihez.” – nyilatkozta a NapiászOnline-nak Gotthard Ádám fotós.

Mindkét lány nagyon szép és fotogén, ám Edit nagyon alacsony, ezért sokat kellett gondolkodnom azon, hogy mutatnának a legjobban a képeken. Ettől függetlenül nagyon jól sikerültek a fotók, és ma jelentek meg a Presztízs magazinban.
A lányok elmondták, hogy elsősorban az éneklésre akarnak koncentrálni, de szívesen kipróbálják magukat a divat világában is, ha úgy adódik.

A lányok ugyan már kiestek a versenyből, de továbbra is figyelemmel követik az X-Faktor adásait, hiszen menedzserük szerint ők azok, akik a legjobban át tudják érezni a szombat esti testvérpárbajt. Alíz és Edit eredetileg egyéni énekesként indultak a versenyben, de a műsor mentorainak kérése volt, hogy duó formációban folytassák. Most mindketten elmondták, hogy nem bánják a mentorok döntését, ha azonban csak az egyikőjük jutott volna be a műsorba, a másik testvér annak is nagyon örült volna.