Halloween-parti hazai sztárokkal

Ahogy azt már megszokhattuk, a Jam Pub idén is egy fergeteges bulival ünnepelte meg a Halloweent.

Hazánkban is egyre népszerűbbé válik a Halloween, így a Jam Pub egy hatalmas bulival ünnepelt! A legnagyobb sztárok is mind jelmezbe bújtak, ahogy azt Halloweenkor szokás! A legnagyobb meglepetést Király Linda okozta, aki gyönyörű szőke haját egy fekete parókára cserélte. Testvére, Király Viktor pedig egy estére ikonja, Michael Jackson bőrébe bújt!

A Megasztáros Tolvai Renáta hófehér angyalnak öltözött, míg Kállay-Saunders András, akivel hírbe hozták, ördögi jelmezben szórakoztatta a népet.

Az este folyamán egy nagy titokra derült fény! Somló Tamás kislányával, Lilivel együtt érkezett! A kicsi lány nem szokott partikra járni, de miután megtudta, hogy nagy kedvence, Patai Anna is eljön a bulira, megkérte édesapját, hogy most tegyenek kivételt és hadd jöjjön el ő is! Míg Lili boszorkánynak, addig Megasztáros kedvence, Patai Anna, királylánynak öltözött! Somló Tamás viccesen megjegyezte, hogy mindketten személyiségükre jellemző jelmezt találtak! A két kislány hosszasan elcsacsogott egymással, ami a felnőttek körében nagy derültséget váltott ki!

A koncert elején megérkezett Andy Vajna és párja is, ők már jelmez nélkül, mivel látogatásuk oka a Király testvérpár, Viktor és Linda közös produkciója volt.