1 milliós átlagfizetés itthon? Ez a szakma már most is fizet ennyit – próbáld ki magad benne

Reális cél itthon a milliós átlagfizetés? Van szakma, ami már most is ennyit fizet.

Napok óta attól hangos a média, hogy reális cél-e pár éven belül az 1000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos átlagjövedelem elérése itthon. Vannak azonban szakmák, amelyek már régóta ilyen nagyságrendű fizetést kínálnak. Az informatikai munkakörök ilyenek, és – a gyakori tévhittel szemben – nem csak a reál beállítottságú emberek számára kínálnak vonzó perspektívát, és igen népszerűek a karrierváltók körében is. Ráadásul a digitalizáció miatt a szakmák többségénél már elengedhetetlenek lesznek a különböző IT-s ismeretek, így informatikai tudásba fektetve mindenki növelheti a saját értékét munkavállalóként. Most bárki ingyenesen kiderítheti, neki való-e két jól fizető IT-szakma.

Mindenben megtalálod a hibákat?

Ha a fenti kérdésben is elsőre kiszúrtad az elütést, lehet, hogy érdemes ingyenesen kipróbálnod magad a szoftvertesztelésben. A PROGmasters IT képzési központ október 22-i (kedd esti) játékos és izgalmas workshopján beavatnak a tesztelés rejtelmeibe, az esemény végére pedig az is kiderül, megéri-e belevágnod egy jól fizető, új karrierbe.

Code&Pizza: ingyenesen belekóstolhatsz a programozásba

Most mentori segítséggel, a mesterséges intelligenciát is felhasználva próbálhatod ki a programozást, egészen az alapoktól. Sőt, nemcsak kipróbálhatod, hanem elkészítheted első saját szoftveredet is, egy nagyon egyszerű, de látványos játékot – ráadásul a PROGmasters egy közös pizzázással is vár. Az október 18-i, péntek esti Code&Pizza Night Edition végére így megtudhatod, neked való-e a programozói szakma!

Most kedden nézz be a nyílt napra!

Még csak ködös elképzeléseid vannak az IT-ról? Az informatikai karrier iránt érdeklődők számára a PROGmasters október 15-én, kedden 18 órától nyílt napot tart. Ennek résztvevői részletes információkat kaphatnak az induló képzésekről, mindent megtudhatnak az elhelyezkedési lehetőségekről, valamint találkozhatnak a mentorokkal és a korábbi végzettekkel is. Ugorj be személyesen vagy nézz be online!

Te már tudod, hogy melyik a neked való irány?

A PROGmasters idén még 3 IT-képzést indít, október végén frontend fejlesztő, 2in1 tesztelő (manuális & automata), novemberben pedig full-stack programozó tanfolyamot, amelyekre teljesen kezdőként is bárki jelentkezhet. Az 5-8 hónapos, akár munka mellett is végezhető képzések végén az elhelyezkedésben is segít a PROGmasters, ráadásul a választott képzéstől függően állásgarancia-lehetőséget is kínál.

Címkék: szakképzés