Eltűnt egy nyolcéves kisfiú

Három napja semmi hír a gyermekről. Segítsen megtalálni!

Eltűnt egy nyolcéves ercsi kisfiú. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Nikolics Brendon. október 5-én délután három körül engedély nélkül távozott a Pest Vármegyei Gyermekvédelmi Központ Nagykőrösi Kőrisfa Gyermekotthonból. Oda nem érkezett vissza, és azóta sem lehet tudni, hogy hol lehet.

A rendőrök ellenőrizték azokat a címeket, ahol a gyermek tartózkodhat, de egyelőre nem találják. A kisfiú körülbelül 140 cm magas, normál testalkatú, 35 kg testsúlyú. Rövidre nyírt barna színű haja van. Arca kerek, szeme barna, fülei kissé elállóak, és pöszén beszél.

Eltűnésekor világos pólót, fekete farmernadrágot és kék sportcipőt viselt. A nagykőrösi rendőrök azt kérik, hogy akik látták a fiút, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hívják a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83 telefonszámon, vagy tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón.