Magyar: Bojkottot hirdetünk a propaganda minden csápja ellen

Orbán után Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója következett: Magyar felszólította, hogy jöjjön ki az épületből, és nézzen a magyar emberek szemébe.

Orbán után Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója következett: Magyar felszólította, hogy jöjjön ki az épületből, és nézzen a magyar emberek szemébe.

Magyar felszólította arra is, mondja el, ki tartja Rogánnal a kapcsolatot, ki vesz részt a heti eligazításon, és hogy hány kollégáját fenyegette meg, rúgta ki, amiért nem akart asszisztálni a hazug propagandához és néphülyítéshez. Követelte továbbá, hogy közvetítsék élőben vagy adják le a magyar televízió épülete előtt tartott legnagyobb demonstrációról készült felvételt.

A magyar emberek milliónak nevében követelem, hogy a tüntetés végén élő adásban olvashassam be a 16 pontból álló követelést

– üzente Magyar.

Elmondta, hogy a közmédia csak a propaganda egyik csápja: a TV2-nek, a HírTV-nek, a Magyar Nemzetnek, a Mandinernek, a vidéki lapoknak, az Origónak, az Indexnek, a kormánypárti bulvármédiának és a Megafonnak is ugyanilyen szerepe van a propaganda terjesztésében. Magyar szerint nem elég a közmédia megtisztítása: a Kesma és a Mediaworks állami vállalatokon keresztüli finanszírozásának leállítását is el kell érni.

Mohos Márton / 24.hu

Magyar szerint az egyetlen esélyük a „nemzeti együttbűnözés rendszerének térdre” kényszerítésére, ha kiállnak magukért, valamint békésen, de határozattan jelzik, hogy nem hagyják, hogy a hatalom ezt tovább folytassa.

Magyar szerint már fej-fej mellett áll a Tisza és a Fidesz, híveinek pedig azt üzente, győzzék meg a környezetükben élőket arról, hogy van alternatíva, „valóban árad a Tisza”.

Bojkottot hirdetünk a propaganda minden csápja ellen. Kérem, hogy hétfőtől senki ne nézze, ne olvassa a propaganda termékeit

– üzente Magyar.