Kutyapártos a Tisza színpadán

Péter Petra, a tiszás rendezvények állandó műsorvezetője szólította a színpadra a kutyapártos humoristát, Brutit.

Péter Petra, a tiszás rendezvények állandó műsorvezetője szólította a színpadra a kutyapártos humoristát, Brutit. Ő képviselte az MKKP-t a köztévés EP-listavezetői vitán.

Elmondta, hogy a vita után írt neki egy néni, aki összerakta, hogy lehet, hazudnak a köztévén. Bruti megköszönte, hogy 14 év után erre rájött.

Ez a tömeg meggyőző, de nekem van egy üveg gönci barackpálinkám arra, hogy ezt az M1 nem adja élőben. Mért is adná az ország mai legnagyobb tüntetését, nincs itt semmi látnivaló, oszoljatok!

– mondta Bruti, aki arról is beszélt, hogy nézte Pétert, amikor bent volt a köztévén: „Hallod, a csávó levegőt se vett! Azt nem mondhatjuk, hogy nem használta ki az idejét. A műsorvezető kishölgy csak pislogott, mint Bese atya amikor rászedték.”

Mohos Márton / 24.hu

Bruti arról is beszélt, hogy a köztévé dolgozói sem jókedvükből csinálnak propagandát, de szerinte amikor a köztévé vezetői éjjel lefekszik, összeszorul a gyomruk, mert félnek a tömegtől. „Olyan gyomorgörcsük van, mint amilyen nekünk lenne, ha néznénk a híradójukat” – tette hozzá.

Nekünk az a dolgunk, hogy felismerjük a hazugságot” – mondta Bruti, mire a tömeg ismét „nem félünk” skandálásába kezdett.

Szerinte, ha most a végén nem is lesz időjárás jelentés, összefogva elérhetik, hogy szebb idők jöjjenek.