Egyre több a baleset, torlódás az utakon

Bicskére mentőhelikopter is ment.

Összeütközött három személyautó Bicskén, a Prohászka Ottokár utcában, a temetőnél. A bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani – közölte a katasztrófavédelem.

Csórnál árokba hajtott egy autó. Letért a 8-as főútról, tetejére borult. A műszaki mentéshez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A társhatóságokat is a helyszínre várják.

Kunszentmártonnál két autó ütközött a 44-es és a 45-ös főút kereszteződésénél. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van. Az Útinform szerint csak a fél útpálya járható.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Biatorbágy térségében korábban felborult egy kamion. A 21-es km-nél egy sávon megindult a forgalom, de a torlódás meghaladta a 6 km-t és már az M0-s autóútra is visszaér. A bámészkodók miatt a szemközti oldal forgalma is lassul.

A sztráda Budapest felé vezető oldalán, Mosonmagyaróvár térségében, a 161-es km-nél is baleset történt a terelt szakaszon, útszűkületre, torlódásra kell számítani.