Szenzitív egészségügyi adatokat közölt Magyar Péterről a Magyar Nemzet

Leírták többek között azt is, hogy hányszor járt kórházba, és hány napot feküdt ott.

Magyar Péter kórházi turnéjának visszavágásaként a Magyar Nemzet különösen védett, szenzitív egészségügyi adatokat közölt a Tisza Párt elnökéről és családtagjairól: a lap nyilvánosságra hozta, hogy hányszor vettek igénybe kórházi VIP-ellátást az elmúlt években, közte azt is, hogy hány napig volt fekvőbeteg a politikus három évvel ezelőtt. A lap szerint Magyar édesanyjának és nagyszüleinek is elintézte, hogy ott kezeljék, le is írták, hogy hány ellátást kaptak ott, külön hangsúlyozva, hogy a nagyszülők csak külön parancsnoki engedéllyel kaphatták meg a kiemelt ellátást, amelyet Magyar Péter közbenjárásával kaptak meg.

A Magyar Nemzet hangsúlyozta, hogy Magyar Péter Varga Judit igazságügyi miniszter házastársaként vette igénybe a kiemelt szolgáltatást.

A cikkre Magyar Péter is reagált, szerinte bűncselekményt követtek el az egyébként szerinte nem is pontos adatok közlésével.

A propagandisták küzdenek, mint malac a jégen és közben bűncselekmények sorát követik el. Ma éppen azt állították, hogy én 10 napig a Honvéd Kórház VIP részlegén feküdtem 2021-ben. Segítek, soha nem feküdtem a Honvéd Kórházban, de 10 napig egyetlen hazai kórházban sem. Azt is állítják, hogy én a rokonaimnak intéztem ellátást a a golyóálló üveggel és lehallgatás védelemmel felszerelt VIP részlegen. Segítek, egyik rokonom sem feküdt ott. Azt is írják, hogy rajtam több Covid tesztet végeztek a VIP részlegen. Segítek, én magam mondtam el korábban, hogy a volt feleségemmel közösen teszteltek ott, amikor külföldi utakra kellett őt kísérnem. Ezenkívül még újabb bűncselekményt elkövetve felsorolja a Pravda, hogy melyik rokonom hányszor kapott ellátást a Honvéd Kórházban. Azt már elfelejtik hozzátenni, hogy ezek az ellátások nem azokban a VIP kórtermekben történtek, ahova valamiért a magyar sajtó munkatársait és engem nem akartak beengedni két hete.

– aki jelezte, hogy feljelentést tesz a Magyar Nemzet ellen különleges adatra elkövetett személyes adattal való visszaélés miatt.