Bevette a rendőrpalotát Bendy, a tűző napon szatyorban sétáltatott kölyökkutya

Egy zacskóban sétáltatta a kiskutyát a gazdája, mert nem akarta, hogy piszkos vagy vizes legyen tőle a keze.

Bevette a rendőrpalotát Bendy, az a kölyökkutya, amit egy műanyag szatyorban sétáltatott pár héttel ezelőtt egy férfi a tűző napon, mert nem akarta, hogy vizes és piszkos legyen az állattól a keze.

Szerencsére az újpesti egyenruhások pont arra járőröztek, és azonnal elvette a négy-öt hetes kölyökkutyát a gazdájától. A BRFK a Facebooki oldalán azt írta, hogy a kutyus a Bendy nevet kapta, mert végtelen bendővel rendelkezik, és imádja a hasát. A Bendő nevet pedig ugye mégsem adhatták neki.

Jelentjük a Rendőrpalota is elesett! Az egyszemélyes fekete-fehér sereg kíméletlenül bűvölt el mindenkit, akinek csak a közelébe futott, szökellt, vagy galoppozott, mert nála ezt lehetetlen eldönteni.

– írták a Facebookon,

A kiskutyus az Állatmentő Liga segítségével megjárta az állatorvost, és letöltötte a kötelező megfigyelési idejét is.  Bendy a BRFK egyik főtisztjéhez került. Az alezredes asszony már korábban is befogadott egy megkínzott kiskutyát, így alighanem  tudja, hogy jobb lesz, ha minél előbb biztonságba helyezi a család papucsait és zoknijait.