Már nem gyanúsított a Puzsért megütő újságíró

Helyt adtak panaszának.

Azonnali hatállyal megszüntette a rendőrség a Pesti Srácok munkatársának, Ábrahám Róbert meggyanúsítását, amiért pofon vágta Puzsér Róbert megmondóembert. A Blikk birtokába jutott határozat szerint helyt adtak Ábrahám panaszának, elismerték, hogy érdemi nyomozás nélkül gyanúsították meg súlyos testi sértés kísérletével.

A kihallgatásom során panasszal éltem a gyanúsítás ellen arra hivatkozva, hogy az eljáró nyomozók még be sem bizonyították, hogy ököllel ütöttem volna tenyér helyett. Ezt pedig a Puzsér Róbert által készítettet szakértői látlelet sem támasztotta alá. A nyomozók jócskán előreszaladva próbáltak engem a lehető legsúlyosabb gyanúsítás alá vonni

– kommentálta a lapnak Ábrahám a fejleményeket.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Ábrahám Róbert nem lesz felelősségre vonva, csupán annyit, hogy az ügyben eljáró nyomozók hibáztak, és idejekorán gyanúsították meg a lehető legsúlyosabb bűncselekmény elkövetésével – írta a Blikk.

Mint megírtuk, a két férfi hosszú óta zajló vitája két hete fajult tettlegességig, amikor Puzsér interneten űzött gúnyolódásán az utcán vett elégtételt a Pesti Srácok munkatársa.