Ukrajna és Oroszország nem akar békét

Von der Leyen és az európai liberálisok naiv emberek, nem vádolja őket Orbán haszonleséssel, butasággal végképp nem.

Von der Leyen és az európai liberálisok naiv emberek, nem vádolja őket Orbán haszonleséssel, butasággal végképp nem.

A háborún valaki mindig nyer, megjelennek a hiénák, akik megpróbálnak pénzt csinálni a háborúból. Nem vádol senkit azzal, hogy benne lennének a Soros György típusú dollárspekulánsok zsebében. A meghatározó a naivitás.

A békemissziótól azt várják, hogy másnap majd nem lőnek. Ez egy félreértés. Ott van a gyerekkórház ügye is. Én beszéltem mindkét féllel, én vagyok az egyetlen Európában. A két fél nem akar békét. Mind a két fél úgy gondolja, hogy a háborút megnyerheti, hogy az idő az ő oldalukon van, és persze egyszer lesznek majd béketárgyalások is, de a kérdés az, hogy milyen erővel ülnek majd az asztalhoz. Mindkét fél azt reméli, hogy erősödik addig. Ezek a naiv európaiak azt gondolják, hogy szóljunk már Putyin elnök úrnak, hogy ne bombázzon le egy nem tudom milyen várost. A háború erő kérdése. Ha a felek nem akarnak békét, akkor az a kérdés, hogy a nagyhatalmak hajlandók-e közölni velük, hogy ők viszont békét akarnak

– mondta.

Ha Kína, az USA és az EU egy nyelven beszél, akkor el tudják vezetni a feleket oda, hogy legyen tűzszünet. A kínaiak békepártiak, az amerikaiak most váltanak, ha jön Trump, akkor békepárti elnök lesz.