Rendszerváltást hirdettek Magyar Péterék, megkezdték a felkészülést a parlamenti választásra

Kövesse nálunk a Tisza Párt zártkörű rendezvényét!

Cikkünk frissül!

Ma délután tartja kampánynyitónak nevezett zártkörű rendezvényét a Tisza Párt a MOM Sportközpontban, amelyről folyamatos tudósítás keretében számolunk be. Magyar Péter nem kevesebbet ígér, mint rendszerváltást és új korszakot, legalább is ez a felirat olvasható a pódiumon.

A rendezvényt nem Magyar Péter nyitja meg, hanem a Tisza Párt zenészei után Ordas Esztert szólítják a színpadra, aki októbertől a fővárosi közgyűlés tagjaként fog dolgozni. Ordas a nők szerepéről és Budapestről beszél.

– Sokkal több nyilvános mosdóra és ivókutakra lenne szükség. A kerékpárosok a kerékpársávot és ne a járdát használják. Az üres ingatlanokat hasznosítsák közösségi célokra, hosszabb nyitva tartási idő legyen a múzeumoknál, hogy munka után is lehessen látogatni ezeket az intézményeket – sorolt fel néhány dolgot, amelyen változtatást látna szükségesnek. Hosszan beszélt a Dunáról, Duna-partról és a hajózásról, ami azért pikáns, mert Karácsony Gergely főpolgármester azért támadta korábban, mert Ordas Eszter neve egy hajókartell-ügyben merült fel.

Ordas Eszter után Porcher Áron befektetési szakember következik, ő volt Magyar Péter országjárásának szervezője. Április elején egy régi ismerőse hívta ebédelni, utána csöppent bele a Talpra Magyar Egyesület munkájába. Elmondása szerint 7-8 ember szervezte meg az április 6-i tüntetést egy háromszobás irodából. Ezután vágtak bele a maratoni országjárásba. Az országjárás végén Magyar Péter megkérte, hogy legyen rajta a párt fővárosi listáján, amit hosszabb gondolkodás után elfogadott és felmondott a munkahelyén. – A Tisza Párt nélkül nincs többség a fővárosban – jelentette ki.

Rost Andrea vagyok, a világon világhírű operaénekes – mutatkozott be a következő felszólaló, aki ezúttal prózát adott elő. – Hiába a fenyegetések, kisszerű fenyegetőzések, megtorlások, a változást nem lehet megállítani. Azért vagyok itt, mert szeretem a hazámat – mondta a művésznő. – Soha nem vettem rész egyetlen egy párt rendezvényén sem, kínosan ügyeltem, hogy ne legyek arca egyetlen oldalnak, de április 6-án mégis színpadra álltam a Kossuth téri tüntetésen, mert változást akartam – magyarázta.

Adrián Zoltán / 24.hu

Magyar Péter hatalmas tapsviharban érkezett a színpadra. – Amikor döntöttünk erről a rendezvényről, akkor nem tudtunk arról, hogy csak a rendszerváltók közösségéből tízezren akarnak részt venni. Lassan meg kell szokni, hogy egyre többen vagyunk – kért elnézést, amiért sokan nem tudtak beférni a rendezvényre. – Ez a kampány olyan volt, hogy nincs idő felnyergelni, szőrén kell megülni a lovat, azt amely éppen kéznél volt, hogy elvágtázzunk és megfordíthassuk a haza sorsát. Villámkampány volt, sokat hibáztunk, de a rossz döntés is jobb volt, mint a késlekedés, vagy a nemdöntés. Tanulni fogunk a hibáinkból, odafigyelünk minden tiszta kritikára, észrevételre – ígérte. Magyar sorra köszönte meg mindenkinek, aki segítette munkájukat és mindenkinek, aki rájuk szavaztak, az első szavazóktól, a pártot váltóktól mindenkiig.

– Ezután sem fogok közbeszerzéseken szerzett pénzekből 30 milliárd forintos jachton dobozos kávét inni, bedrogozva ereszeken csúszkálni, bedrogozva hajókon prostituáltakkal mulatni – szúrt oda a magát családbarátnak nevező kormányerőknek, akik folyamatosan támadják őt. Magyar nem ígéri, hogy mindig, minden lépése mindenkinek szimpatikus lesz, de azt igen, hogy mindig a hazáért fog dolgozni, és mindent ennek rendel alá.

Orbán rendszerét, a NER-t, a Nemzeti Együttbűnözés rendszerének nevezte, amelynek ők az egyetlen esélyes, potens kihívója, ami a június 9-i választás is megerősített. Az nem elfogadható, hogy a miniszterelnök gázszerelő haverja tíz év alatt ezermilliárdos vagyon harácsol össze, miközben 3 millió magyar él létminimum alatt – jelentette ki Magyar Péter.

Konkrét ígéreteket is tett Magyar: Először a zöldségek és gyümölcsök áfáját, majd a többi alapvető élelmiszer áfáját 5 százalékra csökkentenék. Magyarországon az élelmiszerek áfája 31,5 százalék a kiskereskedelmi különadókkal együtt, ez nem normális állapot, mint ahogy az sem, hogy az árakban elsők vagyunk, fejlettségben az utolsók – hívta fel a figyelmet.

Szólt az ellenzékről is, amelynek politikusai közül sokan valójában Orbán rendszerét segítik azzal, hogy a sokadik választási kudarc után sem vonulnak vissza. Azt megígérte, ha számára eljön az idő, ő vissza fog vonulni. Karácsony Gergely főpolgármesternek is üzent, aki informálisan már megkereste őt az együttműködés érdekében. – Kizárt bármiféle háttéralku a Tisza Párttal. A Tisza Párt nélkül kell megteremteni a közgyűlési többséget, a Tisza Párt csak ügyek mentén, Budapest érdekében fog együttműködni. A jövő heti informális egyeztetésre természetesen elmegyek – mondta Magyar Péter.

Magyar beszélt a médiáról. Elmondása szerint együttérez a valódi sajtóval, melyet a kormány üldöz, és nekik mindig nyilatkozni fog, ellentétben a propagandamédiával. – Szeptembertől valódi kormányinfókat fognak tartani, ahová minden valódi újságírót szívesen várnak – jelentette ki.

„Kössünk szövetséget a Hazánk, a gyerekeink és unokáink védelmére. Ez az a pillanat, amikorra mindig visszaforgatnánk az idő kerekét, ez az a pont, amikor minden adott volt ahhoz, hogy magyar és magyar összefogjon” – mondta Magyar, mert szerinte ha most nem tudnak összefogni, akkor Magyarországnak vége. Ezért arra kér mindenkit, hogy csatlakozzanak a Tisza Párthoz. – Hunyadi, Petőfi és Mansfeld Péter sem a fotelból harcolt – jegyezte meg.

Magyarék létrehozzák a Ludas Matyi alapot, amelyhez mindenki csatlakozhat, hogy valamilyen jótékony célra fordítsák a közösség szavazataival. Ennek alapja az, hogy Magyar EP-képviselői fizetésének felét, valamint a tiszás EP-képviselő havi fél-fél milliót ajánlott fel, azaz havi 4,6 millió forint. – NER-es vállalkozók is csatlakozhatnak, ha feltámadna a lelkiismeretük – szúrt oda.

– Repülés közben tanultunk meg repülőt vezetni, ami nem tipikus, de nem zuhantunk le, sőt, magasabban szállunk, mint azt bárki gondolta volna – mondta Magyar, aki szerint a politikai rocksztár és utcai harcos korszaknak vége, ma egy új korszak kezdődik. Egy rendszerváltást készítünk elő, a tehetségek felkutatása és a Tisza “árterének” felduzzasztása kulcsfontosságú lesz – mondta Magyar Péter, aki megígérte, hogy megnyerik a következő országgyűlési választást, és Magyarországot egy emberarcú országgá változtatják.

Így harangozta be Magyar Péter a rendezvényét

Értékeljük és lezárjuk ezt a meseszerű pár hónapot. Hivatalosan is átlépünk az új fázisba, elindul a felkészülés a következő országgyűlési választásra – harangozta be a Tisza Párt kampánynyitó eseményét Magyar Péter, aki szerint a választók óriási felelősséget ruháztak a Tisza Pártra.

Június 9-én egyértelművé vált, hogy mi leszünk az egyetlen valódi és potens kihívója Orbán Viktor kormányának és a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének.  Óriási munka, óriási lehetőség, hogy hazánk sorsát jobb irányba fordítsuk. A következő időszak a felkészülésről és a kemény munkáról fog szólni. Mindenkire szükségünk lesz a sikerhez!

– írta Magyar.