Mága Zoltán felesége rosszul lett egy Törökországba tartó repülőn

A hegedűművész arra kérte a légiutaskísérőket és a pilótát, hogy a startolást szakítsák meg.

Mága Zoltán hegedűművész és felesége Törökországba utazott volna, de a művész felesége rosszul lett a repülőn – írja a Blikk. Mága Zoltán közösségi oldalán számolt be a történtekről.

Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula, és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutaskísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást. Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert SunExpress járata eleve késéssel indult és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről

– írta Mága. A hegedűművész sajnálatát fejezte ki utastársainak és beszámolója szerint telefonon megkereste a közelében ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy „az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára.” A kellemetlenségért azt is felajánlotta, hogy a repülőgép valamennyi utasát tiszteletjeggyel meghívja a 2025-ös január elsejei koncertjére.

Mága Zoltán bejegyzését azzal zárja, hogy felesége egészségi állapota azóta rendeződött.