Már el is távolították Novák Katalin nevét a Házasság hete hivatalos oldaláról

Nemrég még az esemény fővédnökeként szerepelt rajta.

Már el is tüntették a lemondott köztársasági elnök nevét a a Házasság hete hivatalos oldaláról, szúrta ki a 444. A 2008 óta megrendezett Házasság hete vasárnap kezdődött és egy héten keresztül tart majd, a programsorozat a hagyományos családmodell fontosságát hirdeti, illetve olyan üzeneteket közvetít, mint hogy „a házasság hete olyan széles körű összefogásra törekszik, mely gyakorlati példamutatással, tudományos kutatások eredményeivel, bibliai és erkölcsi érvekkel támasztja alá a házasság örökkévaló értékét”, és természetes kiindulópontja, hogy a házasság egy férfi és egy nő köteléke.

A program fővédnöke Novák Katalin, aki egy nappal az idei Házasság hete kezdete előtt mondott le köztársasági elnöki hivataláról. A rendezvény hivatalos oldaláról már el is tüntették Novákot, a változtatásban egy komoly tartalmi különbség szerepel, hiszen korábban még ez állt rajta:

A Házasság Hete Szervezőbizottsága által koordinált központi programok fővédnöke Novák Katalin köztársasági elnök és férje, Veres István.

Ennek mára már nyoma sincs, sőt, a portál minden részéről eltűnt minden olyan szöveg, amely megemlíti a lemondott államfőt.

Kapcsolódó
Súlyos áldozatokra kényszerült a Fidesz – biztonsági játékos lehet Novák Katalin utódja
Idősebb, tiszteletre méltó szakmai életúttal rendelkező államfőt, egy biztonsági játékost jelölhet kormányzati forrásaink szerint Orbán Viktor. Trócsányi Lászlót az esélyesek között emlegetik.