Zebrán sodortak el egy anyjával átkelő hat év körüli gyereket Kiskunhalason

Keresik a sofőrt, és azokat akik látták a balesetet.

Zebrán sodortak el egy anyukájával átkelő gyereket Kiskunhalason. Úgy tudjuk, hogy hat év körüli volt az elütött gyerek. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban az közölte, hogy az autós a Széchenyi utcán közlekedett a Csokonai utca felől a Kazinczy utca irányába múlt csütörtökön, amikor nem biztosított elsőbbséget az édesanyjával átkelő gyereknek, akit az autójával elsodort.

A sofőr ezt követően megállt és beszélt a családdal, majd miután kiderült, hogy nem sérült meg a gyerek, elment autójával.

A rendőrség a körülmények tisztázása érdekében azt kéri, hogy jelentkezzen az ismeretlen sofőr, illetve az, aki látta a balesetet. Bejelentés tehető a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában: 06-76/513-356, valamint a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán: 76/ 513-300). De névtelenül is bejelentést lehet tenni a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.