Az informatikai közbeszerzés titkai

A szenzációhajhász cím nem egy leleplezést vagy újabb politikai csetepatét takar. Legtöbbünk ugyanis a közbeszerzés hallatán sanda háttéralkukat vizionál, miközben a valóságban szakmai kérdések sorát kell megoldania az ebben résztvevőknek.

A közbeszerzési szabályozás az évek folyamán egyre professzionálisabbá vált, intézményesült, és az ezen a területen dolgozók mindent megtesznek azért, hogy egy-egy eljárás végén mindenki, végeredményben a társadalom egy-egy szelete (például a köznevelés) jól járjon.

Ehhez persze olyan hozzáértő cégekre van szükség, mint például a SERCO Informatika Zrt., amely a hazai informatikai közbeszerzések egyik megbízható, korrekt beszállítója, hiszen a Lenovo és az Acer termékek legnagyobb partnereként van jelen a piacon. Az IT Akták legfrissebb adásaiban ebbe a nagyon is etikus és megfelelően elmélyült szakértelmet kívánó folyamatba avatnak bele a beszélgetés résztvevői: Lippai Andrea, a SERCO Informatika Zrt. értékesítés támogatási igazgatója, valamint Prisznyák András, a Solvendis felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadója. Műsorvezető: Kánai András, a Meraki Marketing B2B kreatív igazgatója.

Címkék: serco