Orbán szerint váltás történt a Soros-birodalomban, ezért előkerült a migránskvóta

A Politico szerint migrációs lázadás volt lengyel és magyar részről, Orbán szerint azonban szabadságharc volt, nem lázadás.

A Politico szerint migrációs lázadás volt lengyel és magyar részről, Orbán szerint azonban szabadságharc volt, nem lázadás.

A migrációval kapcsolatban csak egyhangú döntést hoz az unió, eddig ez volt a megállapodás. Ezzel szemben a bevándorláspárti erők puccsszerű lépéssel felrúgtak mindent.

Váltás történt a Soros-birodalom élén. Ott egy őrségváltás történt, a nagy helyett jött a kicsi, aki be is jelentette, hogy aktívabban fog politizálni. Ennek itt a lenyomata. Magyarországnak az új szabály értelmében legalább tízezer, vagy ennél több migránst is be kell fogadnia

– mondta Orbán. Hozzátette: több tízezres migránsgettó építésére is kötelezik Magyarországot, ami ellen saját maga foggal-körömmel harcol, immár nyolc éve.

Én mindig mondom nekik, hogy én láttam a hordákat átvonulni. Abból gondos kezek nem kerülnek ki a német ipar számára. Azt szoktam nekik mondani, hogy felrobbantják a polgáraitokat

– vélekedett Orbán, aki szerint az egész mögött a Soros NGO-k találhatók, melyek nyomást gyakorolnak a nagypolitikára.

A kormányfő hangsúlyozta: nyolcszáz milliárdot költöttek határvédelemre. Ez az összeg családvédelemre és nyugdíjakra is mehetett volna. Egy európai léptékeben is megvalósítható rendszert építettek fel. Abban az esetben, ha Magyarországra akar jönni egy migráns, először egy nagykövetségnél kell jelezni a szándékát, és addig nem léphetnek be az országba. – Ez ilyen egyszerű – véli Orbán.

Mi aktívak vagyunk azokban az országokban, ahonnan el akarnak jönni az emberek, mert valóban sokkal rosszabb ott az életük, mintha Európába jönnének

– nyilatkozta a miniszterelnök.