Felnőttbarát szállodaként hirdeti magát a több milliárdos állami támogatásból felépült felcsúti sportszálló

„Meghitt csend van vacsora közben”.

Eredetileg ifjúsági sportszálláshelynek indult, aztán a focicentrum mellett a földből egy felnőttbarátként hirdetett, elegáns szálloda nőtt ki Felcsúton – írja a 444. Az ifjúsági sportszálláshelyre Tao-pénzeket is kértek Felcsúton. Ezt a forrást elvileg utánpótlás-nevelésre lehet fordítani, a labdarúgó-szövetséghez beadott tervekben ott is van, hogy

ifjúsági és sportszálláshelyet építtettünk akadémiai edzőtáborozáshoz. Az ifjúsági sportszálláshely a hazai és a nemzetközi utánpótláskorú sportolók edzőtáborozásához, illetve a mérkőzések lebonyolításához szükséges szálláshelyeket biztosítja.

A költségek ugyan másfél milliárd forintról indultak, a G7 viszont 2020 végén már 11 milliárdos támogatást számolt össze a sportszálló költségeire. A beruházás jelentős csúszással készült el, a végeredményen viszont az látszik, hogy ez messze nem csak egy sportszálló lett. A Hotel Pancho egy felnőttbarát szállodának hirdeti magát, ahol „meghitt csend van vacsora közben”.

Hotel Pancho / Facebook

A 444 cikkében arról ír, hogy amikor éppen nincsenek edzőtáborozó vagy meccsre készülő gyerekek, akkor bárki bérelhet szobát. Nem olcsó, most hétvégére például 60 ezerért kínálnak egy szobát.