Négy nagy forgalmú helyen volt bombariadó pénteken

Győrben, Szegeden és Budapesten is.

Alig néhány nappal azután, hogy egyszerre volt bombariadó több budapesti, győri, debreceni, miskolci illetve kaposvári plázában, újra valami hasonló zajlik, írja a Blikk.

A Voláninform bejelentése szerint nem sokkal ezelőtt a Népliget autóbusz-állomás is hasonló fenyegetést kapott, emiatt kénytelenek voltak bizonytalan időre teljesen lezárni a pályaudvart.

Bombariadó miatt a Népliget autóbusz-állomást lezárták. Az autóbuszok további intézkedésig a Népliget (park) sarkából, a metrópótló buszok Kőbánya-Kispest irányú megállóhelyéről indulnak. Keressétek a helyszínen lévő kollégáinkat. Megértéseteket köszönjük

– írták közleményükben.

Nem sokkal később kommentben közölték: a hatósági zár véget ért, az autóbuszok rendje hamarosan visszaáll.

A rendőrség a Telex megkeresésére azt közölte, egy nap alatt összesen négy nagy forgalmú helyet zártak le bombariadó miatt, ugyanis délelőtt bombafenyegetést érte a Győr Plázát, a budapesti Corvin Plázát és a Szeged plázát is a Népliget mellett.

A bevásárlóközpontokat azóta megnyitották, de a Corvin bevásárlóközpontban ezután nem sokkal újabb bombariadó volt, egy nap alatt a második. 

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.