Lakókocsikat, autókat, kismotorokat gyújtott fel egy férfi Budapesten

Mindent beismert a rongálásokkal és lopással gyanúsított férfi. Fotók.

A gyanú szerint autókat, lakókocsikat és kismotorokat gyújtott fel Budapesten az elmúlt időszakban az a férfi, akit autófeltörés közben értek tetten a budapesti rendőrök Zuglóban.

A járőrök március 16-án, a zuglói Várna utcában érték tetten a gyanúsítottat, aki betörte egy parkoló autó hátsó ablakát és értékek után kezdett kutatni az utastérben. Az eljárás során kiderült, hogy a férfinek nem ez volt a legdurvább ügye.

police.hu

Aznap hajnalban a Francia úton okozott tüzet egy lakókocsiban, amelynek résnyire nyitott ablakán égő papírdarabot dobott be. Az eset során nem sérült meg senki, de​ 3 millió forintos kár keletkezett.

A gyanúsítás szerint R. Sándor február 9-én éjjel, szintén a XIV. kerületben, az Ajtósi Dürer soron három parkoló kismotort és egy lakókocsit is felgyújtott szándékosan, a tűz pedig egy autóra is áterjedt. Ekkor csaknem kétmillió forintos kár keletkezett.

police.hu

A február 4-ei zuglói  tűzesetekkel is őt gyanúsítják, amikor a Francia úton egy autót gyújtott fel, majd egy Kerepesi úti gyógyszertárban is megpróbált tüzet okozni. Az ötrendbeli rongálással és lopással gyanúsított férfi mindent beismert. R. Sándort őrizetbe vették és letartóztatták.