Pócs János csokit ígér minden gyereknek Jászkíséren

A tervek szerint élő videóban zajlik majd a sorsolás a Mikulással közösen.

Kedves Jászsági Gyermekek!  Írjátok meg kívánságaitokat a Mikulásnak és dobjátok be személyesen a Képviselői Irodánál található különleges karácsonyi postaládába november 29. és december 4. között.  Leveleiteket munkatársaim segítségével közvetlenül juttatjuk el a Mikulás részére, aki hálája jeléül csokoládé Mikulással ajándékoz meg Benneteket! A levelek közül sorsolás útján néhány Gyermek kívánsága valóra válik

–írta Pócs János Facebook-oldalán. A fideszes képviselő a Blikknek azt mondta, „ő a gyerekeknek akar jót, hogy ebben a rohanó világban minél tovább érezhessék magukat gyermeknek és őrizzék meg a hitüket”.

Pócs azt is elárulta, hogy a karácsonyi postaláda a képviselői iroda falán lesz kihelyezve, azért itt, mert indoklása szerint itt a legtöbb esetben elérhető. „Politikai ellenfeleim rosszindulatú kifogásait lerázom magamról, mint kutya a vizet”, tette hozzá. A tervek szerint a sorsolás a Mikulással közösen élő videóban zajlik majd, és azon kívül, hogy a gyerekek csokit kapnak, minden gyereknek Mikulás-csomagot visznek, aki levelet írt.