Három, húsz év körüli gyulaji fiatal halt meg Somnál, megrázó fotók a helyszínről

Kettészakadt a kamionnal ütköző autó. Egy 17 éves fiút és egy idősebb társát válságos sérülésekkel vitték kórházba. Csak erős idegzetűeknek.

Munkába igyekezhetett az az öt fiatalember, akik frontálisan karamboloztak egy kamionnal csütörtök reggel a 65-ös számú főúton, Som közelében. A szörnyű balesetben az autó kettészakadt, és hárman is életüket vesztették a helyszínen.

police.hu

Vajda Eszter, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre azt mondta, hogy a személyautóban öt gyulaji férfi utazott és közülük három 19 és 25 év közötti férfi vesztette életét a tragédiában.

police.hu

A legfiatalabb 17 éves szintén gyulaji fiút, és az idősebb szintén odavalósi társát válságos sérülésekkel vitték kórházba. A kamion vezetője nem sérült meg a balesetben.

police.hu

A fiatalok valószínűleg munkába igyekezhettek, mert értesüléseink szerint a helyszínre érkező mentőegységek, tűzoltók és rendőrök munkás holmikat és kesztyűket találtak a darabokra szakadt roncsok között.

police.hu

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszon útlezárás volt érvényben, ezt délutánra feloldották, így újra zavartalanul halad a forgalom.