„Ha szóltok a rendőröknek, beveszek egy viagrát és megerőszakollak”

19 éves férfi rabolt ki egy házaspárt Nagykőrösön.

Egy 27 éves nagykőrösi férfi kért segítségét vasárnap este, miután egy ismerőse ordibálva kért pénzt tőle az egyik helyi élelmiszer bolt előtt, ám ő a családi kassza utolsó 10 ezer forintját  még a régi ismeretségükre tekintettel sem akarta átadni neki.

A 19 éves „kéregető” lökdösni kezdte áldozatát, aki a bankót az üzletből éppen kilépő élettársának akarta átadva megmenteni. Amikor a támadója meglátta a kezében a bankót, akkor egy „Tényleg nincs pénzed, kutya!” felkiáltással ököllel halántékon ütötte, majd kirántotta a kezéből a pénzt.

police.hu

Távozásakor még odaszólt a házaspárnak: „Ha szóltok a rendőröknek, beveszek egy viagrát és megerőszakollak”, majd elmenekült. A fiatalember azonban nem jutott messzire, mert a rendőrök másfél órán belül elfogták a tázerdei dűlőben  J. István a kihallgatásakor nem tett vallomást, csak panaszt a gyanúsítás ellen.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását.

Címkék: rablásnagykőrös