Eltűnt egy 12 éves tiszaberceli lány

Egy Nyíregyházára tartó busznál látták utoljára.

Eltűnt egy 12 éves tiszaberceli lány. Nagy Brigitta hétfőn három óra körül ismeretlen helyre távozott a lakóhelyéről, s azóta semmilen életjelet nem adott magáról.

A rendelkezésre álló adatok szerint a lány hétfőn 4 óra 17 perckor Paszabon a Polgármesteri Hivatal előtt lévő buszmegállóban felszállt egy Nyíregyháza felé tartó autóbuszra. A felkutatása, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítása azonban eddig még nem vezetett eredményre.

Police.hu

Nagy Brigitta 155 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna színű. Eltűnésekor farmernadrágot, bézs színű kabátot és rózsaszín bakancsot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsén, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.