Kesztyűs kézzel a kórokozókkal szemben (x)

Az elmúlt hónapok másról se szólnak csak a védekezésről – minden lehetséges eszközt bevetünk, hogy elkerüljük a járványt. Már a gyerekek is tudják, hogy maszk és kézfertőtlenítő nélkül ki sem lépünk a lakásból. De mit tegyünk akkor, ha a sok kémiai anyag már próbára tette a bőrünket?

Jellemzően a gyerekek keze nagyon hamar kirepedezik, szárazzá válik télen a hideg idő miatt, és ezt a kellemetlenséget még fokozza az alkoholos fertőtlenítő használata. Sikítva tiltakoznak, hogy újra és újra befújjuk a kezüket. Az érzékeny vagy ekcémás bőrük miatt eleve sok kínt átélő felnőtteknek szintén fájdalmat okoz az alkoholos fertőtlenítő gyakori használata. De mi a jó döntés? A biztonságot válasszuk a vírussal szemben vagy bőrünk épségét őrizzük meg? Szerencsére létezik egy olyan megoldás, aminek köszönhetően nem kell választanunk.

Magyar innováció

Az egyedülálló, Immunetec kéz- és bőrvédő krém több év fejlesztés, tesztelés és engedélyezés után született meg egy magyar laboratóriumban. A krémben található láthatatlan ezüstionok már a használat első pillanatától felveszik a harcot a kórokozókkal szemben, megakadályozva további szaporodásukat a következő kézmosásig vagy bőrfelület tisztításáig. Használata védelmet biztosít a család minden tagja számára a vírusok, baktériumtörzsek és gombák ellen – mindezt úgy, hogy közben ápolja is a bőrt. A fertőtlenítő krém használata nem jár semmilyen kellemetlenséggel, ráadásul több órán át is védelmet nyújthat. Használata egyszerű: amikor elindulunk otthonról, egy borsónyi mennyiséggel kenjük be a kezünket. Csak akkor kell újra használni, ha kezet mosunk, mert ez a fertőtlenítő nem csak abban a pár másodpercben véd, amíg használat után el nem párolog a kezedről, ugyanis vékony védőréteget képez a bőrön és az ezüstionok segítségével folyamatosan és hatékonyan elpusztítja az összes bőrfelületre kerülő kórokozót akár 4-5 órán át. A baktérium, gomba és szelektív vírus inaktiváló hatású fertőtlenítő 99,9%-os antimikrobiális hatásfokkal véd bennünket. Utazás közben, vásárlás alatt és akár a kórházban töltött idő alatt is az Immunetec krém láthatatlan kesztyűként folyamatos védelmet nyújt.

Védelem és ápolás

Az ezüstionok a kezelt felületen koncentrálódnak és csak akkor lépnek reakcióba, ha kórokozóval találkoznak.

Az Immunetec termékekben található ezüstionok a kórokozósejtek felszínéhez kötődnek és megrongálják azok sejtfalát. A kórokozósejt belsejébe bejutott ezüstionok blokkolják a sejt anyagcseréért felelős enzimeket ezzel gyakorlatilag leáll az anyagcseréje és elpusztul. Az ezüstionok a kórokozósejt DNS-szálaihoz kötődnek, zavart okozva a replikációs folyamatban, és meggátolják a sejtek további szaporodását.

A kéz- és bőrvédő krém ráadásul anélkül pusztítja el a vírusok, baktériumok és gombák 99,9%-át, hogy bejutna a bőrön át a szervezetbe. A bőr teljes felületén alkalmazható, nem szárítja azt, és használata során nem okoz kellemetlen, ragadós érzést

Miért válaszd az Immunetec fertőtlenítőkrémet?

Amit érdemes megjegyezni!

Az Immunetec antimikrobiáls krémben található ezüstionok nem szívódnak fel, nem okoznak kárt a sejtekben.