Férfi holttestet találtak Tiszabezdéden

A Tisza árterében találták meg a 40-50 közötti embert. Segítsen azonosítani.

Egy ismeretlen férfi holttestet találtak tíz nappal ezelőtt Tiszabezdéd külterületén, a Tisza folyó árterében lévő erdős területen. A Záhonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat a férfi rendkívüli halála miatt.

A 40-50 év közötti férfinál semmilyen azonosítására alkalmas iratok nem voltak. A megtalált férfi sárgás színű pólót, sötétszürke polár pulóvert, katonai jellegű terepmintás zubbonyt- és nadrágot, világos barna színű övet és 42-es méretű munkavédelmi bakancsot viselt. A holttest mellett volt hátrahagyva egy 28-as méretű, sötétbordó színű férfi vázas kerékpár is.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai azt kérik, hogy aki a leírás alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen személyesen  a Záhonyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42-524-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívószámot. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Kiemelt kép: police.hu