Pénzügyi elszámolási probléma vezethetett Bogdán László halálához

Legalábbis ezt állítja a család ügyvédje, aki szerint az elhunyt polgármester minden erejét felőrölte a beruházások megvalósulásának sorozatos kudarca.

Tény, hogy Bogdán László tragikus halála az általa megkezdett jelentős összegű beruházások meghiúsulásával hozhatók összefüggésbe, melynek oka egy általa kezdeményezett beruházás kapcsán keletkezett pénzügyi elszámolási probléma

– közölte Visegrády Zoltán, a Bogdán család ügyvédje Facebook-oldalán hétfőn, szúrta ki a 444.

A posztban az ügyvéd többek közt azt írta: „Bogdán László szívügyének tekintette ezen beruházásokat, melyeket kezelni már nem tudott, minden erejét felőrölte a beruházások megvalósulásának sorozatos kudarca, melynek következményeit már nem tudta elviselni. Hátrahagyott búcsúlevelében megnevezett egy személyt, aki ezen ügyekkel összefüggésbe hozható”.

„Én nem szeretnék celeb lenni, mint a Laci! Csak Cserdi polgármestere”
Új polgármestert választanak vasárnap Cserdiben, két és fél hónappal Bogdán László halála után. Két független jelölt száll harcba a posztért, Bogdán László öccse és egy nyugdíjas rendőr. Előbbi azt ígéri, folytatja a bátyja munkáját, a másik aspiráns változásokat sürget. Riport.  

Visegrády ezen kívül jelezte, hogy a volt cserdi polgármester halálát követően a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el, hűtlen kezelés elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen, a nyomozás jelenleg is tart.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán