Beszámítható a lánya diáktársát szexre kényszerítő pilisi pár

A vád szerint a férfi rendszeresen lefeküdt a lánya diáktársával, akit árúba bocsátott más férfiaknak is.

Teljesen beszámítható az az emberkereskedelemmel vádolt pilisi pár, akik otthonukba csaltak, majd szexre kényszerítették a lányuk 16 éves iskolatársát Pilisen – tudta meg a 24.hu.

C. Sándor és élettársa, S. Cintia 2018 márciusától 2018 augusztusáig elszállásolták, kábítószerrel kínálták lányt, majd arra kényszerítették, hogy a családfőn kívül pénzért más férfiakkal is létesítsen szexuális kapcsolatot.

A férfi már korábban is abból próbált pénzt szerezni, hogy fiatal lányokat futtatott. 2018 tavaszán a lánya áthívta magukhoz a tőlük pár száz méterre lakó diáktársát. Ekkor a férfi és élettársa felajánlották neki, hogy lakjon náluk, amit a fiatal lány elfogadott.

Néhány nap múlva a férfi a közös italozás során nyugtatóval is megkínálta a lányt, majd közösült vele. Ezen kívül rendszeresen biztosított a 16 éves lány számára alkoholt illetve kábító-bódító hatású anyagokat. Ezt követően a férfi rendszeresen élt szexuális életet a lánnyal az élettársa tudtával, aki nemcsak végignézte a bántalmazásokat, de még hergelte is az élettársát.

Egy idő után C. Sándor pénztelenségre hivatkozva futtatni kezdte a lányt, akinek álnéven és magát nagykorúnak hazudva kellett a beszervezett férfiakkal közösülnie. A családja megölésével folyamatosan megfélemlített áldozat nem mert ellenkezni, tette amire kényszerítették. A rémálom 2018 augusztusában ért véget, a lány egy adandó alkalommal felhívta szüleit, akik kimenekítették gyermeküket.

A letartóztatásban lévő családfő tagadta a bűncselekmények elkövetését, szabadlábon védekező élettársa pedig nem tett vallomást. A Pest Megyei Főügyészség emberkereskedelem, és kóros szenvedélykeltés vétsége miatt emelt vádat a pár ellen, a férfinak pedig kerítés miatt is felelnie kell.

Kiemelt kép: Ivándi- Szabó Balázs /24.hu