Eltűnt három tinilány Budapesten

Két napon belül három lány is eltűnt Budapesten. Két 16 éves lány egy józsefvárosi gyermekotthonból távozott kedden, A rendelkezésre álló adatok

Két napon belül három tini is eltűnt Budapesten. A két 16 éves lány, Fafula Mirella és Kapronczai Dzsenifer egy józsefvárosi gyermekotthonból tűnt el kedden, a 19 éves Botos Vanessza pedig édesanyja XII. kerületi otthonából távozott ismeretlen helyre szerdán.

Fafula Mirella 165 centiméter magas, hosszú, barna hajú, kék szemű. Kapronczai Dzsenifer pedig 160 centiméter magas hosszú, barna hajú, kék szemű.

A XXII. kerületből eltűnt Botos Vanessza pedig 175 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna hajú lány. Az eltűnésekor egy fekete dzsekit és szürke, térdig érő szoknyát viselt.

A BRFK azt kéri, hogy aki felismeri a lányokat, a tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép (Illusztráció): Marjai János/24.hu