Önre kíváncsi a 24.hu!

Az egész országot és mindannyiunk életmódját radikálisan átalakító világjárvánnyal együtt járó jelenségek bemutatására a média lehetőségei is egyre szűkösebbé váltak, válnak. Ezért döntöttünk úgy, hogy az olvasóink által készített és beküldött videós tartalmakat is feldolgozva próbáljuk minél sokszínűbben bemutatni a mindennapokat ebben az időszakban.

Arra kérjük olvasóinkat, hogy készítsenek felvételeket saját, vagy közvetlen környezetük életéről, a munkakörülmények, az utazás, kapcsolattartás módjának változásairól, és nem utolsósorban érzéseikről, gondolataikról, tapasztalataikról.

Így szeretnénk lehetőséget teremteni arra, hogy azok is hangot kapjanak, akikhez a jelen helyzetben sokszor mi magunk sem érünk el: azok az idős emberek, akik egyedül maradtak, azok az orvosok, árusok, futárok, akik a jelenlegi helyzetben is gőzerővel dolgoznak azon, hogy ne legyen még nagyobb a baj, és mindenki más, akinek még nem ismerjük a történetét. Története pedig mindenkinek van.

Technikai tanácsok:

Az emailben lehetőség szerint az alábbi információkat kérjük megjelölni:


Figyelem! A videót beküldő személy tudomásul veszi és szavatolja a Jogi nyilatkozatok pontban alábbiakban kifejtetteket, és a videó elküldésével azokat automatikusan elfogadja.

Jogi nyilatkozatok:

A hozzájáruló nyilatkozat minták elérhetőek itt:

A videón szereplő személy(ek) hozzájáruló nyilatkozata: https://24.hu/app/uploads/2019/08/fotozott_szemely_nyilatkozata_24hu.pdf

A videót készítő személy hozzájáruló nyilatkozata: https://24.hu/app/uploads/2019/08/fotos-nyilatkozat_24hu.pdf 

A beküldő nevét, e-mail címét, telefonszámát és egyéb személyes adatát nem hozzuk nyilvánosságra, azonban visszaélés gyanúja esetén, vagy egyéb jogilag releváns helyzetben ezen adatokat a helyzet tisztázása, a Central Médiacsoport Zrt., illetve bármely érintett személy jogai és érdekei érvényesítése érdekében is kezeljük, és szükség esetén a hatóságoknak, igazságszolgáltatási és rendvédelmi szerveknek átadjuk.

A felhasználási jogosultságért sem a beküldésre kerülő anyagokban szereplő személyeknek, sem az annak elkészítésében közreműködő személyeknek sem a beküldéskor, sem a későbbiekben semminemű anyagi és nem anyagi ellenszolgáltatást nem áll módunkban adni. Kérjük, ezt tartsák szem előtt!

A beküldött  felhasználói tartalmaknak a 24.hu Felhasználási Feltételeiben  részletezett tartalmi szabályoknak meg kell felelniük!

Néhány napja hasonló kezdeményezést indított a Józsefvárosi Újság szerkesztősége is, hozzánk hasonlóan ők is várják a közösségi videóanyagokat.