Éveken át verte, megalázta, megszégyenítette a feleségét egy somogyi férfi

Sámlival, húsklopfolóval verte, hogy vallja be nem létező szexuális kapcsolatát. Felfüggesztett börtönt kért rá az ügyészség.

Minősített kapcsolati erőszak és jelentős érdeksérelmet okozó személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki évek óta rendszeresen verte, szidta, majd egy „vallomás” megírására és átadására kényszerítette a házastársát.

A férfi és a nőt több évtizede házasok, kapcsolatuk azonban fokozatosan megromlott a férj féltékenysége miatt. A férfi rendszeresen verte a feleségét kézzel, sámlival, húsklofolóval, házasságtöréssel vádolva, gyalázta azért, hogy egy nem létező szexuális kapcsolatát vallja be.

A megfélemlített, megvert asszony ennek hatására egy „önvallomást írt”, férje ennek birtokában gépkocsiba kényszerítette, majd a feltételezett barát otthonához hajtott, ahol a nővel átadatta a dokumentumokat annak a feleségének.

A beteges hajlamú férfi azonban ezzel sem elégedett meg az „önvallomás” kézbesítését követően arra kényszerítette az asszonyt, hogy az állítólagos barát munkahelyén is vallja be a kapcsolatát. Az ügyészség vádiratában a távoltartás hatálya alatt álló férfival szemben 2 évi végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott, amennyiben már az előkészítő ülésen beismeri a terhére rótt bűncselekményeket.