A rendőrség lezárta a nyomozást a szekszárdi jelölt ellopott plakátjaival kapcsolatban, hiszen megtalálták őket az önkormányzatnál

Ezért szerintük nem is történt lopás.

Feljelentés érkezett a Szekszárdi Rendőrkapitányságra 2019. szeptember 19-én, mert az egyik önkormányzati képviselőjelölt, – a feljelentés megtétele előtt – a város közterületein elhelyezett plakátjai eltűntek. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást rendeltek el lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendőrségen a feljelentés alapján indított büntetőeljárásban a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és megállapították, hogy lopás nem történt.

A büntetőeljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányságon megszüntették, az eljárás tárgyát képező plakátokat pedig sértetlenül – Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve – a feljelentő részére visszaadták, írja a Police.hu. 

A fenti szöveg arra utal, hogy Illés Tamás szekszárdi ellenzéki képviselőjelölt nemrég feljelentést tett, mert több plakátját ellopták az utcáról. A plakátokat viszont később az önkormányzat épületében találták meg. A rendőrség szerint pedig, mivel a plakátok meglettek, nem történt lopás.