Az elkábításra keresett rá VV Fanni eltűnése előtt feltételezett gyilkosa

Egy kamerafelvétel szerint B. László rogyadozó lábbal cipelte az eszméletlen áldozatot.
Kapcsolódó cikkek

Novozánszki Fanni családjának jogi képviselője, dr. Lichy József ügyvéd a Blikknek arról ebszélt, hogy miután lezárult a nyomozás, az iratismertetésen betekinthetett az elkészült anyagok némelyikébe.

Láttam végre azt a videót is, amin a férfi rogyadozó lábbal cipeli Fannit, látszik, alig bírja el a magatehetetlen lányt. Novozánszki Fanni hiányos öltözetben van a képen, a szoknyáját külön hozza magával a gyanúsított. Miközben viszi Fannit, még egy lakóval is találkozott, aki rákérdezett, mi történt a lánnyal. Erre azt felelte, hogy Fanni ittas, ezért kell így vinnie

— nyilatkozta a lapnak az ügyvéd. A lap úgy tudja, hogy mielőtt B. László találkozott Fannival, a laptopján rákeresett az „elkábítani” kifejezésre

A jogi képviselő hozzátette: szeretné cáfolni azt a tévhitet, hogy az áldozat és B. László között szerelmi vagy akár baráti kapcsolat lett volna, hiszen a férfi álnéven jelentkezett be a lányhoz, aki valószínűleg nem fogadta volna, ha tudja, ki készül hozzá.

A Való Világ nevű műsorból ismert Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentést követően tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi házi őrizetben van, kitart ártatlansága mellett.

Kiemelt kép: RTL Klub