Trafikban, sörözőben vert véresre embereket egy férfi Törökszentmiklóson – videóval

Egy fiút úgy megvert, hogy több helyen is eltört az arccsontja.

Pár héten belül két helyszínen is összevert embereket egy férfi Törökszentmiklóson. Egy olvasónk videót is küldött lapunknak arról, amint a férfi pár nappal ezelőtt bemegy egy helyi trafikba, majd minden előzmény nélkül leüti az ott tartózkodó két vásárlót.

Olvasónk elmondása szerint nem ez volt az első olyan eset, hogy férfi a városban erőszakoskodott, egy hónapja ugyanis a Kossuth utcában található egyik sörözőben vert össze egy tinit. A szerencsétlenül járt fiú a közösségi portálon osztotta meg a vele történteket. Azt írta, hogy a semmiből lépett oda hozzá egy valószínűleg kábítószer hatása alatt lévő férfi és úgy megverte, hogy elvesztette az eszméletét. Állítása szerint öt helyen eltört az arccsontja, és meg kellett operálni.

Megkerestük a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, elkapták-e a tettest, és hogy hol tart az ügy. Szabó Zita szóvivő megkeresésünkre azt mondta, hogy a támadással gyanúsított 22 éves helyi férfit még a helyszínen elfogták, testi sértés miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségnél a letartóztatásának indítványozására.

Címkék: