Saját esküvőjén tartóztattak le egy férfit Szentesen

A házasságkötő terem előtt fogták el a közokirat-hamisításért körözött férfit.

Saját esküvőjéről kilépve tartóztattak le a rendőrök egy okirathamisítót Szentesen, írja az Index a szerdai Zsaru Magazin története alapján. Az öcsödi G. Mihály a múlt héten akart házasságot kötni párjával, a város házasságkötő teremnél összegyűlt násznépnek azonban nem tűnt fel, hogy több nyomozó is figyeli az eseményeket a parkból.

A rendőrök megvárták, míg az összegyűlt tömeg bement az épületbe, majd minden oldalról lezárták a kivezető utakat, megakadályozva a férfi esetleges szökését. 

A szertartás után a férfit két rendőr fogta karon, majd arra kérték, engedje el a felesége kezét. Mivel G. Mihály engedelmeskedett, nem is bilincselték meg.

https://twitter.com/police_HU/status/1088091601925226497

A férfi korábban többször felhasználta egy rá hasonlító ismerőse nevét és személyes adatait, azonban amikor beidézték a rendőrségre, bujkálni kezdett, szinte minden nap máshol aludt, illetve nem tartotta magánál saját igazolványait.

A rendőrök azonban értesültek, hogy házasodni készül, ehhez pedig a valódi adatait kellett leadnia az anyakönyvvezetőnél, így találták meg végül.