Hadházyék leírták az MTVA-vezérnek szánt kérdéseket, hogy ne kelljen félnie

Az MTVA Kunigunda utca székházában tartózkodó Hadházy és Szél képviselők az MTVA hírhamisítási ügyeit vennék végig Papp Dániel vezérigazgatóval.

Az MTVA Kunigunda utca székházában tartózkodó Hadházy Ákos és Szél Bernadett írásba foglalta azokat a kérdéseket, amelyeket Papp Dánielnek, a köztévé vezérigazgatójának személyesen szándékoztak feltenni, csakhogy eddig nem sikerült összehozni a találkozót.

A képviselők decemberi demonstráció után hétfőn újra bementek be az MTVA óbudai épületébe, de az előtéren túl nem jutottak. Papp Dániel még hétfőn rövid időre lement a képviselőkhöz, de meghallgatni nem volt hajlandó őket, csupán egy, láthatóan előre elkészített szöveget ismételt el többször saját kamerái előtt, amelyben azt hangoztatta, hogy az ellenzéki képviselők megfélemlítik a közmédia dolgozóit.

Hadházyék szerda reggel egy A4-es lapra leírták Papp számára, hogy milyen ügyekben kíváncsiak az álláspontjára. Mint írták, ezzel megpróbáljuk megkönnyíteni „a rettegő hírhamisító Papp Dániel vezérigazgató dolgát, hogy ne féljen olyan nagyon találkozni két országgyűlési képviselővel”. A lapot a kommunikációs igazgatón, vagy a biztonsági őrökön, esetleg a kameramanokon keresztül próbálják eljuttatni hozzá.

A Facebookon is közölt 10 (+1) kérdés az MTVA elmúlt években elkövetett és közismertté vált hírhamisítási ügyeit veszi sorra.