Csapatuk meccséről hazafelé, karambolban halt meg három Videoton-szurkoló

A székesfehérvári klub gyászol.
Kapcsolódó cikkek

Három Videoton-szurkoló halt meg a péntek esti magyaralmási balesetben. A deltahirek.hu cikke szerint egy 64, egy 67 és egy 75 éves férfi egy Mercedesszel tartott Székesfehérvárra Felcsútról, a Videoton szurkolói a csapat Felcsúton megrendezett, a Debrecennel játszott meccséről tartottak hazafelé.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy Mór irányába haladó személygépkocsi eddig tisztázatlan okokból áttért a szemközti sávba, és frontálisan a Mercedesnek ütközött. A Mercedes ezután megpördült, majd egy Toyota oldalába rohant. A Mercedesben ülő három székesfehérvári férfi eközben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Összeroncsolódott személyautó 2018. augusztus 11-én virradó éjjel a 81-es fõút 15-ös kilométerszelvényében, Magyaralmás térségében, ahol három autó összeütközött. A balesetben az egyik gépkocsiban utazó három ember meghalt, további hét ember megsérült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Toyotában egy család utazott, köztük három gyerek is. A deltahire.hu információi szerint az édesapa az ütközés után olyan sokkot kapott, hogy folyamatosan fiát nyugtatgatta, hogy ne hagyja el magát.

A Videoton honlapján részvétét fejezte ki mindhárom áldozat családja felé, a sérülteknek pedig mielőbb teljes felépülést kívánt.