Ha érdekli, ma mit mondott a miniszterelnök az ország megmentéséről, ezt a cikket önnek találták ki

Ha nem szeretné elolvasni, ne kattintson!

Orbán Viktor nagyon másról nem is beszél mostanában, csak arról, hogyan kell megmenteni az országot és megvédeni kultúránkat. Érthető valamennyire, ha nem akarja ma is elolvasni . De ha mégis, akkor itt van, mint mondott ma Orbán Viktor az ország megmentéséről az MTI tudósításában:

A magyar emberek ma azt várják a kormánytól és a rendőrségtől, hogy védje meg az országot, a családokat, a közös értékeket és eredményeket a külső és belső veszélyektől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztavatási ünnepségén.

A kormányfő kiemelte, ma Európában a rend, a béke és a biztonság már nem magától értetődő dolog, egyre komolyabb erőfeszítéseket kell tenni, hogy “fenntartsuk saját civilizációnk több ezer éves rendjét”. Ilyenkor felértékelődik a rend, a béke és vele együtt az őreinek, a védelmezőinek szerepe – hangsúlyozta.

A magyarok békében és biztonságban akarnak élni, ezért a jövőben is szükség lesz – sőt Európa jelenlegi helyzetét látva még az eddigieknél is nagyobb szükség lesz – bátor, jól képzett, hazájukat és nemzetüket szerető egyenruhásokra – mondta Orbán Viktor.

Magyarországon tavaly 300 menedékkérelmet adtak be. Tízmillió ember él itt.