Felrakta a kutyáját a repülőre, de mire Budapestre ért, eltűnt

A cég azt mondja, a kutya megérkezett Ferihegyre, de Ferihegyen azt mondják, még Madridban van. Két napja azt se tudja a család, hogy él-e a kutyájuk, akit szabályosan utaztattak a gépen.

Napok óta nem tudni, hogy merre van egy kutya, akit egy magyar család szeretett volna hazahozni Spanyolországból, írja az Index.

A lap olvasója kedden érkezett repülővel Budapestre Teneriféről, madridi átszállással. Tenerifén még gond nélkül feltette kutyáját a gépre, a raktérben utazott kutyaketrecben, az állatorvos felírására pedig nyugtató-altatót adtak be neki. Amikor Madridban átszálltak, a repülőtéri pultnál, majd a gépen a légiutaskísérők is megnyugtatták, hogy minden rendben, az állat a repülőn van.

De a kutya nem ért Budapestre, a madridi reptéren maradt. Innentől kezdődött a tortúra:

A kutyáról két napja nincs semmilyen hír, nem tudják, hogy milyen állapotban van, az Iberia még arra a kérdésre sem válaszolt nekik, hogy egyáltalán él-e még az állat. Az Iberia információs telefonvonalai nem élnek, és a madridi repülőtéri csomagrészleget sem tudták elérni.

A család azt írta,

A kutya kedd reggel óta van ketrecben. Fogalmunk sincs, kapott-e enni vagy inni, vagy a saját vizeletében és ürülékében hagyták-e. Azt sem tudjuk, megérkezik-e egyáltalán.