Elakadt kamionok, balesetek nehezítik a közlekedést

Több helyen akadozik a forgalom. Reggel nyolcig tucatnyi baleset történt.

Az M5-ös autópályán az ócsai csomópontnál felborult egy kisteherautó, Röszke felé csak a belső sávban lehet közlekedni.

Az M7-esen teljes az útzár, mert a sztráda Letenye felé vezető oldalán, a 218-as kilométernél keresztbe fordult egy kamion.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M7-esen, Letenye felé a 133-as kilométernél egy kocsi a szalagkorlátnak ütközött. A forgalom már mindkét sávon halad, a sérült jármű a leállósávon várakozik.

A 74-es főúton Bak közelében a 31-es kilométernél kamionok akadtak el. A műszaki mentés miatt a fél útpályát lezárták. A jeges úton egy teherautó megcsúszott és az út menti árokba hajtott.

Szintén a 74-esen Zalaegerszeg térségében az 53-as kilométernél két kocsi és egy kamion ütközött, félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

A 86-os főúton Mosonmagyaróvár közelében a 184-es kilométernél egy kocsi és egy teherautó ütközött, a fél útpályát lezárták, lassulásra számítsanak.

Lenti és Csesztreg között lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy kocsi. A katasztrófavédelem szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Zala megyében, Pacsa és Felsőrajk között sem volt sérült, ott is árokba hajtott egy terepjáró.

A 76-os főút Zalaegerszeget elkerülő szakaszán ütközött egy kamion és egy autó. A kocsi vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállítják.

A Vas megyei Vépen is megsérült egy ember, amikor két autó karambolozott.

Veszprém megyében, a 8-as főút Veszprém és Öskü közötti szakaszán két autó ütközött, a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. A katasztrófavédelem szerint a baleset három sérültjét a mentők kórházba szállítják.

Árokba borult egy autó Baranya megyében, a Zobákpuszta és Magyaregregy között. A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátják.