Sérültek és újraélesztés az Andrássy úton

Troli ütött el két embert az Izabella utcánál. Úgy tudjuk, mindketten külföldi turisták.

Baleset történt szombat délután Budapesten, az Andrássy úton és az Izabella utca találkozásánál. Egy troli ütött el két gyalogost egyelőre tisztázatlan körülmények között – tájékoztatta a 24.hu-t Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Már mindkét sérültet elvitték a mentők a helyszínről, egyiküket azonban újra kellett éleszteni, ő életveszélyes állapotban van. A másik gyalogosról annyit tudni, hogy az eddigi információk szerint vélhetően könnyű vagy súlyos sérüléseket szenvedett.

A 24.hu úgy tudja, az érintettek külföldi turisták.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Frissítés:

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese a 24.hu kérdésére elmondta, hogy egy 45 és egy 30 év körüli férfit vittek el a helyszínről, ahová két mentőautóval érkeztek. Egyiküket újraélesztették, majd súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A másik férfi az elsődleges vizsgálatok alapján könnyebben sérült.

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtökön is gázolt egy troli. A baleset a Király utcát az Izabella utca és a Csengery utca közötti szakaszon történt, a jármű egy biciklist ütött el, aki súlyos sérüléseket szenvedett.