Kivették a 166 milliós osztalékot cégükből Rákay Philipék

Pont ekkora volt a cég nyeresége.

166 millió 267 ezer 421 forint nyeresége keletkezett Rákay Phillip cégének és pontosan ennyit ki is vettek osztalékként – írja a 444.

Az SD & Watson 40 százaléka a tévésé, 30 százalék a TV2-nél egykor tanácsadóként dolgozó Pindroch Ferenc BB & P nevű cégéé, a maradék 30 százalék pedig egy ügyvédé. Mivel ilyen arányban osztoznak az osztalékon, így az MTV korábbi intendánsának, Rákay-nak 66 millió jutott.

Hatmilliárdos állami segítséget kapott a cég, amelynek igazgatóságában Rákay Philip ül
A korábbi zenei műsorvezető leigazolásának nagyon jó oka volt, most megtudhatja Ön is!

Frissítés: Cikkünk megjelenése után Pindroch Ferenc levelet írt, miszerint – az eredeti 444-es és így a mi cikkünkkel is ellentétben – már nem dolgozik a TV2-nél, továbbá már Rákay Philip sem az MTV intendánsa – ezt javítottuk. Pindroch levelében azt jelezte, hogy “azt a megtévesztő látszatot keltettük, hogy a nevezett személyek résztulajdonában álló SD & Watson Consulting Zrt. a kormányhoz, állami cégekhez vagy a kormánypárti médiához kötődne. Ezzel szemben az igazság az, hogy a cég semmiféle állami eredetű bevétellel nem rendelkezik, nincs állami megbízása, közpénzt nem kezel. Az SD & Watson Consulting Zrt. bevétele teljes egészében a piacról származik, szerződéses partnerei megbecsült nemzetközi tőzsdei vállalkozások. A cég mindenben a törvényeknek megfelelően működik.”