Latin nyelvű emaillel lepte meg ügyfeleit a FŐTÁV

Ma hajnalban több olvasónk, köztük Péter is levelet kapott a FŐTÁV-tól.

Az Általános tájékoztató tárgyú levélből azonban nem sok minden derült ki. Ennek két oka van:

Bár a megszólítás (Tisztelt Ügyfelünk!) és az elköszönés (Tisztelettel: FŐTÁV Zrt.), illetve a dátum is magyar, a közbenső rész már egyáltalán nem.

És hogy mi is az a Lorem Ipsum?

Egy latin nyelvet utánzó szöveg, amit kizárólag szemléltetésre használnak, például a nyomdaiparban betűtípusoknál vagy weboldalak tervezésénél helyettesítésként.

Ha valakiben kérdések merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy mit válaszoljon erre az emailre, mutatunk pár válaszlehetőséget:

Reagált a FŐTÁV

Posztunk megjelenése után nem sokkal megkeresett minket a FŐTÁV, akik eljuttatták hozzánk a téves emailt kapó fogyasztóknak küldött üzenetüket.

Tisztelt Ügyfeleink!
Egy sajnálatos – fejlesztési, tesztelési – technikai hiba következtében a mai napon az internetes ügyfélszolgálati portálunkról tévesen küldtünk Önöknek próba levele(ke)t.
Tájékoztatjuk, hogy a kiküldött email nem adathalász (phishing) levél, hanem valóságos címről küldtük ki, de szándékaink ellenére. Ez utóbbi miatt kérjük, levelünket tekintse tárgytalannak. Fejlesztésünk célja, hogy a jövőben még kényelmesebben szolgálhassuk ki Önöket az internetes ügyfélszolgálati felületünkön.
A történtekért és az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük!

Címkék: főtávlorem ipsum