Iskolába indult Csepelre, de eltűnt a 15 éves lány

Iskolába nem ment, de anyjának még este írt egy üzenetet, hogy úton van haza, és éppen villamosozik. Azóta azonban nem jelentkezett.

Eltűnt egy 15 éves lány Budapesten. Dezső Marianna szerdán fél 7 körül indult el az Örs vezér térről Csepelre, az iskolájába, ahová azonban már nem érkezett meg. Anyjának este 6 órakor még írt egy üzenetet, hogy a barátnőjénél volt és már hazafelé tart, éppen villamosozik. Azóta viszont nem jelentkezett és a rendőrök is hiába keresik.
Dezső Marianna körülbelül 160 centiméter magas, hosszú, festett vörös. Eltűnésekor terepmintás kabátot, fekete – a térdénél kivágott – nadrágot, és fehér cipőt viselt.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Dezső Mariannát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-70-198-8532-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.