Kitiltották az étteremből, mert túl sokat evett

A Trófea vezetése szerint nem gazdasági okok miatt tiltották ki a férfit, a videó azonban másról árulkodik.

Az Index rejtett kamerával vette fel, ahogy egy férfit azért küldenek el egy korlátlan fogyasztást hirdető étteremből, mert véleményük szerint túl sokat evett.

Az Indexnek a Kázmér álnéven nyilatkozó férfi elmondta, eleinte társasággal járt a Margit körúti Trófea étterembe, ahol  hűségét  VIP-kártyával jutalmazták. A jelentős kedvezmény és a barátságos légkör miatt egyre többet járt egyedül is vacsorázni a vendéglátóhelyre, egészen addig, míg egyszer minden indok nélkül nem engedték be.

Másfél évi kitartó nyomulás után végül azzal indokolták a kitiltását, hogy  túl sokat van ott egyedül, így nem  gazdaságos az etetése – áll a cikkben.

A felvétel elkészítése után az Index megkereste a Trófeát. Az egyik résztulajdonos abszurdnak nevezte, hogy  gazdasági okokból nem látják szívesen Kázmért, és kizárta, hogy valaha is ilyet mondtak volna. Az étterem ekkor nekünk előadott verziója szerint a férfi többször is vállalhatatlanul viselkedett, zavarta az ott dolgozókat és a többi vendéget is, ezért szóltak neki, hogy ebből elég, ne jöjjön többet. A felvételünkön jól hallatszik, ahogy Kázmér többször is rákérdez, voltak-e vele gondok, és mindig azt a választ kapja, hogy ő egy jó gyerek, akinél ilyen gondok fel sem merülhetnek.

A videót ide kattintva lehet megtekinteni.